Contractenrecht

Het schriftelijk vastleggen van afspraken voorkomt veel geschillen. Toch kunnen partijen van mening verschillen over de inhoud van een bepaling in de schriftelijke overeenkomst. Van Domselaar Advocatuur is gespecialiseerd in het opstellen en beoordelen van contracten en het adviseren bij juridische geschillen over een contract.

Van Domselaar Advocatuur heeft ruime ervaring met onder meer de volgende overeenkomsten:

  • Aannemingsovereenkomsten
  • huurovereenkomsten
  • Koopovereenkomsten
  • Vaststellingsovereenkomsten
  • Leningsovereenkomsten
  • Samenwerkingsovereenkomsten

Van Domselaar Advocatuur kan u adviseren bij het opstellen of beoordelen van algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden zijn de zogeheten kleine lettertjes bij een gesloten overeenkomst. Met name wanneer u als ondernemer regelmatig met meerdere opdrachtgevers, klanten en leveranciers op dezelfde wijze zaken doet, zijn de algemene voorwaarden van belang.

De regels die u telkens wilt laten gelden, kunt u opnemen in de algemene voorwaarden. Door deze algemene voorwaarden standaard van toepassing te verklaren op elke overeenkomst die u sluit, hoeft u niet elke keer opnieuw te onderhandelen met de koper, opdrachtgever of leverancier. Op deze manier bespaart u veel tijd en (belangrijker nog) kunt u aansprakelijkheid en risico’s zoveel mogelijk uitsluiten.

Van Domselaar Advocatuur zorgt er niet alleen voor dat uw algemene voorwaarden tot in detail voldoen aan alle recente wet- en regelgeving, maar tevens dat u de algemene voorwaarden op de juiste wijze van toepassing verklaart op uw overeenkomsten.

Heeft u een vraag over een rechtsgebied waarmee wij u kunnen helpen? Laat het ons weten. Vul het onderstaande formulier in en wij komen zo spoedig mogelijk terug bij u.
Bedankt voor uw bericht! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Helaas, er heeft een fout opgetreden. Probeer het nog een keer. Blijft het probleem zich voordoen, bel ons dan.

Uw zaak is onze zaak.

“Bij Van Domselaar Advocatuur streef ik naar verbinding met mijn klanten en hun zaak. Een goede strategie met een daadkrachtige richting is hier de basis van. Door mijn ervaring op verschillende rechtsgebieden weet ik zeker dat ik u goed kan bijstaan.

~ Ruud van Domselaar

Lees ook over onze andere rechtsgbieden