Wat zijn onze rechtsgebieden

Wij hebben ruime ervaring in verschillende rechtsgebieden.

Mocht uw juridische problematiek niet vermeld staan, neem dan contact met ons op. En wellicht kunnen wij een passende oplossing voor u vinden.

Aansprakelijkheidsrecht

Bent u aansprakelijk gesteld of wenst u zelf een partij aansprakelijk te stellen voor door u geleden schade? Wij hebben geruime ervaring op het gebied van aansprakelijkheidsrecht.

Lees meer

Bestuursrecht

Wij kunnen u onder meer helpen met het maken van bezwaar tegen bouwplannen, het bestrijden van handhavingsbesluiten of het indienen van een aanvraag voor planschade.

Lees meer

Bouwrecht

Heeft u hulp nodig bij geschillen of vraagstukken over het bouwrecht? Wij staan aannemers, architecten en opdrachtgevers bij met het geven van adviezen en het voeren van procedures.

Lees meer

Contractenrecht

Wij begeleiden ondernemers en particulieren bij het opstellen en beoordelen van overeenkomsten. Ook kunnen wij u adviseren over het beëindigen van een overeenkomst.

Lees meer

Huurrecht en vastgoed

Wilt u uw woning of bedrijfsruimte verkopen of verhuren? Wij adviseren en begeleiden ontwikkelaars, aannemers en consumenten op het gebied van huur- en vastgoedrecht.

Lees meer

Incasso en beslag

Betaalt uw klant uw facturen niet en wilt u uw verhaalsmogelijkheden veilig stellen? Wij staan u graag bij bij het leggen van beslag op het vermogen van uw debiteur.

Lees meer