Over Van Domselaar Advocatuur

Van Domselaar Advocatuur is gespecialiseerd in onder meer het vastgoedrecht, bestuursrecht, contractenrecht en het aansprakelijkheidsrecht. Onze clientèle bestaat uit middelgrote en kleine ondernemingen en particulieren. Van Domselaar Advocatuur staat onder meer hoteleigenaren, aannemers, restauranthouders, architecten, transportbedrijven en particulieren bij die juridische bijstand wensen op voornoemde rechtsgebieden.

Ruud van Domselaar

Ruud van Domselaar heeft Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd. In 2012 is hij afgestudeerd, waarna Ruud jarenlang als advocaat bij een gerenommeerd advocatenkantoor in Utrecht heeft gewerkt. Ruud houdt zich als advocaat met name bezig met het bestuursrecht, vastgoedrecht, aansprakelijkheidsrecht en het contractenrecht.

Connect met mij op Linkedin

Gevestigd in Utrecht

Onze locatie

Van Domselaar Advocatuur is gevestigd aan het Wilhelminapark te Utrecht. Het Wilhelminapark is als een van de eerste parken in Nederland erkend als rijksmonument. Het park ligt centraal in Utrecht-Oost. De A27 (Breda-Hilversum) en A28 (Utrecht-Zwolle) zijn binnen enkele minuten te bereiken. Hetzelfde geldt voor de A2 (Amsterdam-Maastricht) en de A12 (Den Haag-Arnhem) via de knooppunten Rijnsweerd en Lunetten. Het Wilhelminapark is vanaf het Centraal Station Utrecht per bus in 10 minuten bereikbaar via een directe busverbinding.

Neem contact op